Stacks Image 3

Välkomna till Berfendals Hembygdsförening!


Hembygdsföreningens ändamål är att vårda Bärfendals egenart när det gäller natur och kultur samt att sprida kunskap om bygden. Föreningen skall verka för att Bärfendal bibehålls och utvecklas som en levande kulturbygd. En annan viktig uppgift är att vårda och förvalta Bygdegården, Bärfendals f.d. skola.
Bärfendal är beläget i en lugn naturskön jordbruksbygd, omgivet av karaktäristiska Bohuslänska berg, ca 6 km väst Dingle i Munkedals kommun.

Hembygdsförening och andra föreningar i Bärfendal anordnar olika kulturevenemang och fester i bygdegården. Vad som händer i Bärfendal finner du i föreningarnas gemensamma program för varje halvår
HÄR.

Lokalerna
Bygdegården i Bärfendal, som innehåller två salar med plats för 80-100 personer kan hyras av föreningar, företag och privatpersoner. Trädgården vid den förbiflytande Tvärån ger möjlighet till utomhusaktiviteter. Vi har plats för din fest!


Se vidare information på sidorna
BYGDEGÅRDEN och UTHYRNING

Vägbeskrivning
Kör E6. Tag av vid avfart 102 (Dinglemotet) och kör väg 174 mot Bovallstrand ca 6 km. Följ skyltnings "Hembygdsgård" vid avfarten mot Lysekil. Se även karta under
LÄNKAR.